top of page

Ulkosalibandy tapahtuma onnistui hienosti

Duon järjestämä kaksipäiväinen ulkosalibandytapahtuma Jämsän Äijän aukiolle Akuliinan eteen keräsi yhteensä noin 400 pelaajaa ja suuren joukon yleisöä molempina päivinä. Salibandyliitolta lainassa ollut ulkoalusta oli kovassa käytössä perjantain ja lauantain ajan.

Perjantaina päivällä kenttää käyttivät päiväkodin eskarit, koululaiset ja vapaa vuorolla käyneet pelurit. Illalla Duon juniorijoukkueet harjoittelivat ja pelasivat kentällä. Perjantain päätti näytösottelu, jossa pelasivat Duon entiset kaukalopalloliigan pelaajat vastassa Kikka-74 edustusjoukkue. Kikka voitti ottelun luvuin 7-2.

Lauantaina pelattiin yhteensä 27 turnausottelua kolmessa eri sarjassa. F2-junioreiden sarjassa oli mukana Duolta kolme joukkuetta ja Kolhon Vihuri. Turnauksen voittajaksi selviytyi Duo Musta joukkue, joka loppuottelussa voitti Duo Lilan luvuin 3-1. Joukkueessa pelasivat Kaapo Finnilä, Enni Nieppola, Inka Kauria, Topi Tabell, Kalle Talvisalmi, Konsta Vilenius ja Nika Äikäs. Pronssiottelussa Duo valkoinen voitti Kolhon Vihurin luvuin 7-3.

D2-junioreiden sarjassa oli mukana kaksi Duon joukkuetta, Muuramen Yritys ja O2-Jkl. Päivän aikana nähtiin vauhdikkaita ja tasaisia otteluita. Alkusarjan puhtaalla pelillä voittanut O2-Jkl ja toiseksi tullut Duo Musta kohtasivat loppuottelussa. Ottelusta ei jännitystä puuttunut ja tiukan väännön voitti lopulta Duo Musta joukkue luvuin 5-3. Joukkueessa pelasivat Valtteri Ahonen, Veeti Lahti, Hannes Kosunen, Matias Rutanen, Samuli Ilmonen, Anton Kirvesmäki, Tatu Tabell, Aleksi Vestu, Atte Vilenius, Mikael Äikäs. Pronssiottelussa Duo Valkoinen voitti Muuramen Yrityksen luvuin 4-2.

Firmasarjaan osallistui viisi joukkuetta ja kokoonpanoissa oli monen tasoista ja ikäistä pelaajaa. Turnauksen joukkueet olivat Bar Club Alpha, Elonen, JYKI, Jämsän Nuohous- ja Ilmastointimestarit ja Viafin. Maalivahdit (Kimmo Kotamäki, Jani Kakkonen, Lassi Virtanen) tulivat turnausjärjestäjien taholta ja joukkue arvottiin ennen jokaista ottelua. Hyvässä hengessä edenneen turnauksen loppuotteluun selviytyivät vaiherikkaan alkusarjan jälkeen Elonen ja JYKI. Loppuottelussa Elonen sai pelin paremmin kulkemaan ja voitti turnauksen luvuin 7-1. Joukkueessa pelasivat Albert Luukko, Mikko Maakeski, Jari Tabell, Mikko Lampinen, Petra Leivo, Santeri Kalliomaa, Jouni Sillman, Tero Saarinen.

Monikäyttöinen ulkoalusta mahdollistaa hyvätasoisen salibandyn pelaamisen myös ulkona ja soveltuu myös muiden lajien pelaamiseen. Duo Jämsä ja useat pelaamista alustalla kokeilleet suosittelevat Jämsän kaupunkia hankkimaan ulkoalustan. Sijoituspaikka voisi olla esim. maauimalan liikuntapuisto.

Tapahtuma onnistui loistavasti ja syksyinen sääkin oli tapahtumalle suotuisa. Pelikentällä, laukaisupaikoilla ja rinkipelaamisessa lasten kasvoista näki, että kivaa on ollut. Posket punoittivat ja suu oli hymyssä. Jokivarren päiväkodin lapsien lähettämät terveiset kiteyttivät tapahtuman hengen: Tää oli maailman paras päivä !

Ulkosalibandy tapahtumaa olivat mahdollistamassa: Akuliina, Bar Club Alpha, Elonen, Jämsän Nuohous- ja Ilmastointimestarit, Jokilaakson Liikenne, JYKI, Jämsän Huvilarakentajat, Jämsän kaupunki, Jämsän LVI- ja Hydraulitarvike, Kuljetus- ja koneurakointi Jokinen, Pasicopy, RAMO, S&L Turvapalvelut, TLA-Pipe ja Viafin.

Duo Jämsä kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita.


39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page