YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhteistyökumppanit mahdollistavat Duon laadukkaan salibandytoiminnan. Haluamme kiittää kaikkia Duon matkassa mukana olevia. 

Pääyhteistyökumppanit

OP-Jamsa_edited.png

OP Jämsä (viralliselta nimeltään Jämsän Seudun Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän pankeista ja toimialueen johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on uudistettu finanssimyymälä Jämsän keskustassa sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

oxdog-logo-vertical-510x287.gif

Vuonna 2011 perustettu Oxdog on suomalais-ruotsalainen salibandyn erikoismerkki, joka on tällä hetkellä markkinoiden nopeimmin kasvava. Oxdogilla on laaja tuotevalikoima salibandyyn, aina ammattilaistasolta harrastajiin.

s_keskimaa.png

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä. Keskimaan omistavat yli 133 000 keskisuomalaista kotitaloutta. Keskimaa on Keski-Suomen suurin yritystyöllistäjä

Sportia-J%C3%A4ms%C3%A4-logo_edited.png

Sportia Heinonen, Jämsä – urheiluvälinekauppaa jo yli 35 vuoden kokemuksella. Meiltä löytyy välineitä ja varusteita huippumerkeiltä urheiluun, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Myymälämme sijaitsee Jämsän keskustassa osoitteessa Säterintie 1.

jokilaakson_jelppi_logo.png

Vahva paketti taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille Jämsänjokilaaksossa. Tarjoamme saumatonta yhteistyötä. Unohda turha odottelu remonttien kanssa. Sovimme aikataulut putki- ja sähköyritysten kanssa. Meiltä saat kaiken yhdestä osoitteesta.

xjkhlogonuolet.png.pagespeed.ic_edited.p

Jämsän Kiinteistöhuolto Oy on asiakaslähtöinen, ystävällinen ja luotettava yhteistyökumppani. Olemme toimineet Jämsän seudulla pitkään, jo yli 30 vuotta. Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskunta kertoo luotettavuudestamme.

uusi-paperiliitto-logo-vaaka1.png

Kaipolan osasto 80

Yhteistyökumppanit

jamsanportti-logo-1_edited.png

Uusittu ja upea, Jämsän monipuolisin liikenneasema kutsuu Sinut ja ystäväsi viihtymään! 

xJHTOY_logo_leisk2.png.pagespeed.ic.Rhk-

Jämsän LVI- ja Hydraulitarvike Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia LVI-alan palveluita suunnittelusta tarvikkeisiin ja asennuksesta huoltoon asti. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, toimitusvarmuuteen ja joustavuuteen.

Akuliina.png

Akuliinan toiminta-ajatus on tarjota kahvila-, anniskelu-, musiikki- ja kulttuuripalveluja asiakkailleen aurinkoisella ja reippaalla fiiliksellä viihtyisissä puitteissa.

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

gofore_logo_orange.png

Gofore vastaa yritysten kohtaamiin haasteisiin tarjoamalla asiantuntijapalveluja kokonaisvaltaiseen muutokseen, mukaan lukien digitaalisen muutoksen neuvonantoa, palvelumuotoilua, digitaalisten palvelujen kehittämistä ja digitaalista laadunvarmistusta.

Elonen_edited.png

Päätoimipaikkamme on Jämsässä, Keski-Suomessa sijaitseva leipomomme, joka työllistää lähes 200 työntekijää aina leipurista kunnossapitotyöntekijään. Leipomomme tuottaa päivittäin erilaisia makeita ja ruokaisia tuotteita sekä valtakunnalliseen että alueelliseen jakeluun.

footer-logo-round.png

Underground Store on vuonna 2006 perustettu kotimainen liike, joka on erikoistunut lävistämiseen, vaihtoehtopukeutumiseen ja erikoisempaan rock'n roll ja vintagehenkiseen sisustustavaraan. Valikoimistamme löydät tuotteet naisille, miehille ja lapsille. Valikoimamme on myös vaatteissa rock'n roll ja vintagepainotteinen, mutta laajasta valikoimastamme löytyy paljon erikoistuotteita jokaiseen makuun.

pasicopy-oy-logo_1.jpg
UPM_edited.png
DNA_emblem_pink_RGB_168.png?t=41_1.png
Jämsän Nuohous ja ilmastointimestarit
veikonkone_vaalea_edited.png
tjkatsastus.jpg
logo.png
Pihlajalinna_logo_vaaka_RBG.jpg
veksi pitkä.png
jämsän paintball logo.png

Olemme vuonna 1993 toimintamme aloittanut mainos-, kopiointi- ja tulostuspalveluja tarjoava digipaino Jämsässä.

lampinen-logo3.png

Kun olette järjestämässä matkaa lähelle tai kauas, ottakaa yhteyttä niin sovitaan miten voimme palvella juuri Teitä.

Ramo_edited.png
Leader logo rgb Vesuri-ryhma ISO.jpg
Lippu ja lause suomi (1).jpg

RAMO turvallisuuspalvelut tarjoaa asiakkailleen juuri heitä varten tehdyt, yksilölliset ja räätälöidyt ratkaisut. Tarvitset sitten järjestyksenvalvonta-, vartiointi-, hälytyskeskuspalvelua tai turvallisuustekniikkaa.

Näyttökuva 2021-5-19 kello 21.33.21.pn

Energiatehokkaat LED-valoratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin.