top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhteistyökumppanit mahdollistavat Duon laadukkaan salibandytoiminnan. Haluamme kiittää kaikkia Duon matkassa mukana olevia. 

Pääyhteistyökumppanit

OP-Jamsa_edited.png

OP Jämsä (viralliselta nimeltään Jämsän Seudun Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän pankeista ja toimialueen johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on uudistettu finanssimyymälä Jämsän keskustassa sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

oxdog-logo-vertical-510x287.gif

Vuonna 2011 perustettu Oxdog on suomalais-ruotsalainen salibandyn erikoismerkki, joka on tällä hetkellä markkinoiden nopeimmin kasvava. Oxdogilla on laaja tuotevalikoima salibandyyn, aina ammattilaistasolta harrastajiin.

s_keskimaa.png

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä. Keskimaan omistavat yli 133 000 keskisuomalaista kotitaloutta. Keskimaa on Keski-Suomen suurin yritystyöllistäjä

Sportia-J%C3%A4ms%C3%A4-logo_edited.png

Sportia Heinonen, Jämsä – urheiluvälinekauppaa jo yli 35 vuoden kokemuksella. Meiltä löytyy välineitä ja varusteita huippumerkeiltä urheiluun, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Myymälämme sijaitsee Jämsän keskustassa osoitteessa Säterintie 1.

jokilaakson_jelppi_logo.png

Vahva paketti taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille Jämsänjokilaaksossa. Tarjoamme saumatonta yhteistyötä. Unohda turha odottelu remonttien kanssa. Sovimme aikataulut putki- ja sähköyritysten kanssa. Meiltä saat kaiken yhdestä osoitteesta.

xjkhlogonuolet.png.pagespeed.ic_edited.p

Jämsän Kiinteistöhuolto Oy on asiakaslähtöinen, ystävällinen ja luotettava yhteistyökumppani. Olemme toimineet Jämsän seudulla pitkään, jo yli 30 vuotta. Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskunta kertoo luotettavuudestamme.

uusi-paperiliitto-logo-vaaka1.png

Kaipolan osasto 80

Yhteistyökumppanit

jamsanportti-logo-1_edited.png

Uusittu ja upea, Jämsän monipuolisin liikenneasema kutsuu Sinut ja ystäväsi viihtymään! 

xJHTOY_logo_leisk2.png.pagespeed.ic.Rhk-

Jämsän LVI- ja Hydraulitarvike Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia LVI-alan palveluita suunnittelusta tarvikkeisiin ja asennuksesta huoltoon asti. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, toimitusvarmuuteen ja joustavuuteen.

Akuliina.png

Akuliinan toiminta-ajatus on tarjota kahvila-, anniskelu-, musiikki- ja kulttuuripalveluja asiakkailleen aurinkoisella ja reippaalla fiiliksellä viihtyisissä puitteissa.

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

gofore_logo_orange.png
Jämsän Nuohous ja ilmastointimestarit
veikonkone_vaalea_edited.png
tjkatsastus.jpg
logo.png

Gofore vastaa yritysten kohtaamiin haasteisiin tarjoamalla asiantuntijapalveluja kokonaisvaltaiseen muutokseen, mukaan lukien digitaalisen muutoksen neuvonantoa, palvelumuotoilua, digitaalisten palvelujen kehittämistä ja digitaalista laadunvarmistusta.

Elonen_edited.png

Päätoimipaikkamme on Jämsässä, Keski-Suomessa sijaitseva leipomomme, joka työllistää lähes 200 työntekijää aina leipurista kunnossapitotyöntekijään. Leipomomme tuottaa päivittäin erilaisia makeita ja ruokaisia tuotteita sekä valtakunnalliseen että alueelliseen jakeluun.

pasicopy-oy-logo_1.jpg
Pihlajalinna_logo_vaaka_RBG.jpg
veksi pitkä.png
jämsän paintball logo.png

Olemme vuonna 1993 toimintamme aloittanut mainos-, kopiointi- ja tulostuspalveluja tarjoava digipaino Jämsässä.

lampinen-logo3.png
Leader logo rgb Vesuri-ryhma ISO.jpg

Kun olette järjestämässä matkaa lähelle tai kauas, ottakaa yhteyttä niin sovitaan miten voimme palvella juuri Teitä.

Ramo_edited.png

RAMO turvallisuuspalvelut tarjoaa asiakkailleen juuri heitä varten tehdyt, yksilölliset ja räätälöidyt ratkaisut. Tarvitset sitten järjestyksenvalvonta-, vartiointi-, hälytyskeskuspalvelua tai turvallisuustekniikkaa.

Lippu ja lause suomi (1).jpg
valioLogo.e2c6eb2d.png
bottom of page