top of page

Mitalisadetta Talent Cupista

Updated: May 18, 2022

Salibandyjunioreiden perinteinen suurturnaus Talent Cup pelattiin jälleen Jyväskylässä viime viikonloppuna. Kauden perinteisesti päättävään turnaukseen osallistui peräti 125 joukkuetta eri puolilta suomea. Duo osallistui turnaukseen peräti viiden joukkueen ja 60 pelaajan voimin. Nuorin joukkue osallistui alle 9-vuotiaiden sarjaan ja vanhin ikäluokka pelasi alle 15-vuotiaiden sarjassa.


Duon joukkueet suoriutuivat turnauksesta erittäin mallikkaasti. Kotiintuomisina joukkueilla oli yksi hopeamitali ja kolme pronssimitalia. Hopeaa nappasi U9 joukkue, joka loppuottelussa hävisi O2-Jyväskylä/Mankola -joukkueelle 0-3. Pronssiset mitalit pokkasivat U12, U13 ja U15 joukkueet. Hienon menestymisen takana on talven aikana tehty ahkera harjoittelu hienojen ja sitoutuneiden valmentajien ohjaamana.


Uuteen kauteen valmistautuminen on jo aloitettu ja uusia pelaajia otetaan kaikkiin joukkueisiin. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun aikana ja lisätietoja löytyy Duo Salibandyn nettisivuilta osoitteesta www.duosalibandy.net

50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page