top of page

Intersportliiga15.4.22 07-08

15.4.2022

Viimeiset 07-08 Intersport liigan pelit pelattiin pitkäperjantaina Mäntykalliolla

Duo Jämsä - Suolahden Urho 5 - 1 (0-0, 1-1, 4-0)

Urho ei ollut kevätkaudella hävinnyt peliäkään ja Duo lähti peliin haastamaan sarjakärkeä hyvällä liikkeellä ja joukkuepelillä.

Ottelu lähti käyntiin tasaisesti. Jokaisen maalipaikan eteen piti pelata hyvin joukkueena ja irtopalloista piti taistella. Ensimmäisen erän tasaisuus, tarkka peli ja maalivahtien hienot torjunnat pitivät lukemat nollissa.

Seuraavaan erään lähdettiin nostamaan liikettä sekä parantamaan joukkuepeliä hyökkäyspäässä. Erän alussa Duo pääsikin yllättämään ja painamaan pelin Urhon päätyyn. Tämän jakson aikana Duo sai tehtyä avausmaalin. Pikku hiljaa ottelu jälleen tasoittui ja paikkoja oli molemmissa päissä. Maalivahtien hyvä peli piti lukemat tiukkana. Erän lopulla Urho sai tasoitettua pelin ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteessa 1-1.

Viimeiseen erään ja varsinkin sen alkuun panostettiin. Liikkeen ja syöttöpelin piti parantua, jotta tarvittavat paikat voittoon saataisiin. Erä lähtikin hyvin käyntiin. Duo sai peliä painettua Urhon päätyyn ja luotua maalipaikkoja. Tämän painostusjakson myötä Duo pääsi parin maalin johtoon. Tämän jälkeen Urho sai vielä otetta, mutta Jasmin torjui maalissa hienosti eikä päästänyt Urhoa kaventamaan. Loppua kohden Duon ote vielä parantui ja Urholle ei enää annettu mahdollisuutta nousta tasoihin. Ottelu päättyi lopulta Duon 5-1 voittoon. Hieno ja tiukka ottelu hyvää vastustajaa vastaan.

Duo Jämsä - O2-Jkl 3 - 3 (3-0, 0-3, 0-0)

O2 vastaan lähdettiin pelaamaan siitä mihin edellisen pelin viimeisessä erässä jäätiin. Tämä onnistuikin ja Duolla oli ottelusta hallinta. Ensimmäisessä erässä peliä painettiin vastustajan päätyyn. Maalipaikkoja oli useampia ja erä lopulta Duolle 3-0.

Toinen erä oli sitten vaikeampi. Samaa liikettä ja peliä ei oikein löytynyt ja samalla O2 paransi otettaan. Erä ei Duolta lähtenyt käyntiin missään vaiheessa ja tämän myötä O2 tuli tasoihin erän aikana.

Viimeiseen erään lähdettiin ottamaan peli jälleen haltuun. Duo paransikin peliään, mutta myös O2 pystyi jatkamaan toisen erän tasolla. Tasainen erä missä Duolla hieman enemmän maalipaikkoja. Maalivahdit pitivät kuitenkin pintansa ja ottelu päättyi 3-3.

Jokilaakson Jelppi pelaajat: Jasmin Rutanen ja Akseli Himanen.

Pisteitä: Anton Kirvesmäki 4+1, Akseli Himanen 2+3, Hannes Kosunen 1+1, Eetu Kauria 1+0, Aleksi Vestu 1+0, Samuli Ilmonen 0+1

Tämän turnauksen myötä kevätkauden kaikki sarjat ovat 07-08 joukkueelta päättyneet.

Joukkue kuitenkin osallistuu toukokuun puolessa välissä järjestettävään Talent Cupiin Jyväskylässä.