top of page

Urheilugaalasta tunnustusta Duon puheenjohtajalle

Updated: Jan 28, 2023


Duon puheenjohtaja Ari Vilenius (kuvassa vasemmalla) on palkittu Keski-Suomen Urheilugaalassa Salibandyliiton vuoden seuratoimijana.


Palkinnon perustelut:

”Ari on ollut pitkään jämsäläisen Duon taustalla ja onnistunut synnyttämään ison salibandybuumin Jämsän seudulle. Harrastajamäärät ovat olleet pitkään kasvun tiellä ja huiput ovat päässeet aina maajoukkuetielle asti. Duo tekee myös hyvää yhteistyötä myös muiden alueen seurojen kanssa.”Urheilugaalassa palkittiin myös toinen salibandyn taustavaikuttaja. Lajin edistämistyö -palkinnon sai Tero Riihinen. (kuvassa oikealla)


Lajin edistämistyö-palkinto: Tero Riihinen


Perustelut:

Tero on ollut aktiivisesti kehittämässä Keski-Suomen alueella pelattavaa salibandyn Seppä-Liigaa. Seppä-Liiga on alueen kortteliliiga, jossa harrastamisen kulut ovat maltilliset ja pelimatkat lyhyet. Sarja on erittäin suosittu: 10 sarjatasoa ja lähemmäksi 100 joukkuetta mukana. Teron panos Seppä-liigan kehittämiseen on ollut elintärkeää.


Seuran jäsenet ja aktiivitoimijat onnittelevat Aria ja myös Teroa hyvin ansaittujen tunnustuksien saamisesta !Lue lisää Jämsän Seudun jutusta, joka löytyy täältä


https://www.jamsanseutu.fi/urheilu/art-2000009356358.html


45 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page