top of page

P15 aluesarjan päätös 9.4.22

9.4.2022 P15 aluesarjan kauden päätösturnaus

Duo/Happee P15 joukkueella oli kauden viimeinen aluesarjan turnaus Tampereella Spriral Areenalla. Vastassa olivat Steelers ja Weikot. Turnauksen teemana oli hyvä taisteluilme, liike ja joukkuepeli. Näillä vastattaisiin vastustajien karvaamiseen ja liikkeeseen.


Duo/Happee - Steelers Hämeenlinna 5 - 3 (2-1, 3-2, 0-0)

Steelers peli alkoikin hyvin ja jokainen kenttä sai pelinsä kulkemaan. Kolmannessa vaihdossa Duo sai tehtyä ottelun avausmaalin siirretyn rangaistuksen aikana. Peli jatkui tasaisena, mutta Duolla oli hyvä hallinta peliin. Steelers sai ottelun tasoitettua, mutta Duo siirtyi uudelleen johtoon heti seuraavassa vaihdossa. Toisessa erässä Steelers sai pari nopeaa maalia ja siirtyi 2-3 johtoon, mutta jälleen Duo pystyi kuittaamaan seuraavassa vaihdossa pelin tasoihin ja siirtyi johtoon reilun minuutin päästä. Duo teki vielä yhden ja erätauolle Duon 5-3 johdossa. Kolmas erä eteni Duon hallussa. Suurempaa hätää ei ollut ja pelikontrolli oli hyvä. Maaleja erässä ei nähty ja voitto Duolle 5-3.


Duo/Happee - Weikot Valkeakoski 7 - 9 (1-3, 3-2, 3-4)

Ottelu lähti käyntiin tasaisesti. Molemmissa päissä nähtiin tilanteita ja maaleja. Weikot viimeistelivät tehokkaammin ja oli jo 1-4 johdossa, kun Duon peli rupesi kulkemaan vielä paremmin. Joukkuepeli parani ja pallo liikkui paremmin. Näiden myötä Duo kiri ottelussa tasoihin. Tämän jälkeen kuitenkin Weikot rankaisi kahdesti ja Duo oli jälleen takaa-ajaja. Pelaajat eivät tästä välittäneet vaan jatkettiin samalla tavalla ja painettiin peliä Weikkojen päätyyn. Peli saatiin tasoitettua minuutissa ja johtoon mentiin seuraavalla minuutilla. Peli kulki hyvin ja oli täysin hallussa. Seuraavaksi Weikoille tuli jäähy. Tämä osoittautui viimeiseksi käännekohdaksi ottelussa. Kesken ylivoiman Weikot sai vastahyökkäyksen ja tasoittivat pelin. Tämä vei hetkellisesti Duon hyvän vaiheen ja Weikot siirtyi johtoon jäähyn päätyttyä. Tätä tilannetta Duo ei saanut enää käännettyä vaan Weikot teki viimeisen tyhjiin ja ottelu päättyi 7-9.


Jokilaakson Jelppi pelaajat: Akseli Himanen ja Eetu Hietanen Duo pelaajat: Jasmin Rutanen ja Eetu Kauria


Pisteitä: Anton Kirvesmäki 4+2, Atte Vilenius 2+2, Hannes Kosunen 1+3, Eetu Kauria 0+3, Akseli Himanen 1+0, Akseli Virtanen 1+0, Samuli Saarinen 1+0, Samuli Ilmonen 1+0, Valtteri Ahonen 1+0, Tatu Tabell 0+1, Eetu Hietanen 0+1

Turnaus oli todella hyvä kaikilta pelaajilta. Molemmat pelit olivat hyviä, mutta jälkimmäisessä pienet nukahdukset ja vastustajan kliininen viimeistely vei mahdollisuuden täyteen pistepottiin. Turnaus oli kuitenkin todella positiivinen päätös tämän kauden aluesarjalle, jossa Duon lopullinen sijoitus oli neljäs. Tätä voidaan pitää todella hyvänä suorituksena ensimmäistä kertaa mukana olleelta joukkueelta. Valmennus on todella tyytyväinen joukkueen esityksiin ja kehittymiseen kauden aikana.


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page