top of page

Pääyhteistyökumppanit Oxdog ja Sportia Jämsä


Pääyhteistyökumppanit Oxdog ja Sportia Jämsä

Oxdog, Sportia Jämsä ja Duo salibandy ovat jatkaneet monivuotista yhteistyötä solmimalla neljän kauden jatkon sopimukseen.


Oxdog tarjoaa Duolle laadukkaat pelivarusteet ja seuravaatteet laajasta mallistostaan. Sportia Jämsä paikallisena kauppiaana mahdollistaa pelivarusteiden ja seuravaatteiden helpon saatavuuden.


Duo salibandyn Ari Vilenius kommentoi jatkosopimusta:


- Duo on erittäin tyytyväinen, että päästään edelleen jatkamaan usean vuoden ajan todella hyvin toiminutta yhteistyötä. Oxdog takaa tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet ja Sportia Jämsä mahdollistaa joustavan varusteiden ja vaatteiden saatavuuden aina sovittamisesta lähtien.


- Yhteistyön jatkuminen Duon kanssa on hieno juttu ja näin jatkamme yhteistyötä, joka on alkanut Duo salibandyn alkujuurilta asti. Sportia Jämsä roolina on toimia tukena välinehankinnoissa ja jokapäiväisessä tekemisessä. Yhdessä mennään kohti menestyksellistä tulevaisuutta, sanoo Sportia Jämsän Jouni Heinonen.


- Kiva päästä jatkamaan yhteistyötä Jämsän Duon kanssa, seura on kasvanut mukavaa vauhtia ja hienosti arvomme kohtaavat keskenään. Tästä on hyvä jatkaa, kommentoi Jalo Kouvonen Oxdogilta.

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page