top of page

Oxdog on Duo Jämsän uusi pääyhteistyökumppani

Updated: May 17, 2021

Duo Jämsä ja Oxdog ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duo Jämsän salibandyn pelaajat pukeutuvat tästä kaudesta lähtien Oxdogin vaatteisiin. Vuonna 2011 perustettu Oxdog on suomalais-ruotsalainen salibandyn erikoismerkki, joka on tällä hetkellä markkinoiden nopeimmin kasvava. Oxdogilla on laaja tuotevalikoima salibandyyn, aina ammattilaistasolta harrastajiin.

Duo salibandyn varusteet aina tekstiileistä mailoihin toimittaa kesästä 2020 alkaen Oxdog yhteistyössä Sportia Jämsän kanssa. Kyseessä on paikallinen kauppias, mikä taas omalta osaltaan mahdollistaa sen, että varusteet on saatavissa läheltä ja nopeasti.

Duo salibandyn Ari Vilenius kommentoi syntynyttä sopimusta:

– Duo on tyytyväinen, että päästään tekemään yhteistyötä Suomen johtavan tuotemerkin kanssa. Monivuotinen yhteistyö takaa laadukkaat Oxdogin tuotteet seuran pelaajille. Tärkeää on myös, että hommassa on mukana paikallinen yhteistyökumppani Sportia Jämsä, jonka kanssa yhteistyötä on tehty jo useiden vuosien ajan.

– On ollut ilo huomata Duon vahva kasvu viime vuosina. Seurasta aistii tekemisen meiningin ja seurassa on hienoa yhteisöllisyyttä. Erittäin hienoa että pääsemme yhteistyöhön Jämsäläisen salibandyn kanssa, sanoo Juuso Koskinen Oxdogilta.

– Duo Jämsän, Oxdogin ja Sportia Jämsän sopimus on pitkäjänteisen seurayhteistyön tulos, johon väline- ja vaatevalmistaja Oxdog liittyy nyt mukaan myös. Kiitämme Duo Jämsää heidän luottamuksestaan paikalliseen jälleenmyyjään ja toivomme seuran pelaajille, valmentajille, huoltajille ja jäsenille hyviä ja kokemuksenantoisia pelivuosia. Oxdog tulee näkymään sopimuksen myötä entistä näkyvämmin myymälässämme huippulaatuisin salibandytuottein kertoo Sportia Jämsän Jouni Heinonen.

Ari Vilenius / Duo Jämsä   Juuso Koskinen / Oxdog   Jouni Heinonen / Sportia Jämsä

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page