top of page

OP Jämsä Duon pääyhteistyökumppaniksi

Updated: May 17, 2021

Jämsän Seudun Osuuspankki Duon pääyhteistyökumppaniksi

Jämsän Osuuspankki ja Duo Jämsä ovat solmineet merkittävän monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Jämsän Seudun Osuuspankista tulee Duon pääyhteistyökumppani. Osuuspankki tulee olemaan näkyvästi esillä Duon ottelutapahtumissa, mainonnassa, sosiaalisessa mediassa sekä peliasuissa.

Duo Jämsän puheenjohtaja Ari Vilenius on sopimuksesta erittäin tyytyväinen: “On hienoa nähdä, että aito paikallinen pankki haluaa olla tukemassa jämsäläistä junioriurheilua näin merkittävällä tavalla. Yhteistyösopimus on myös merkki siitä, että olemme viiden vuoden aikana tehneet oikeita asioita Duon junioritoiminnan kehittämisen eteen ja haluamme olla tämän sopimuksen arvoisia myös tulevaisuudessa”.

Haluamme kiittää Duo Jämsää tekemästämme pitkäaikaisesta yhteistyösopimuksesta. Olemme hyvin tyytyväisiä että saamme olla pääyhteistyökumppaninne, toteavat pankin pitkäaikainen toimitusjohtaja Kyösti Myller ja tehtävässä 1.9.2020 aloittanut Kari Mäkelä.

Pankkimme perustehtävänä on edistää omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristömme taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Duo Jämsä tekee arvokasta työtä lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan parissa ja seurassa vallitsee vahva yhteisöllisyys sekä yhdessä tekemisen meininki. Tämän yhteistyösopimuksen myötä haluamme olla osa tätä yhteisöllisyyttä ja toteuttaa näin perustehtäväämme, toteaa toimitusjohtaja Kari Mäkelä.

OP Jämsä toivottaa Duo Jämsälle mitä parhainta menestystä salibandyn ja liikunnan parissa.

Duo Jämsä toivottaa OP Jämsän uuden toimitusjohtajan Kari Mäkelän tervetulleeksi Jämsään ja samalla Kyösti Myllerille mukavia eläkepäiviä.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page