top of page

Duon pelaajat maajoukkuetieleirillä

Neljä Duo Jämsän pelaajaa pääsi mukaan salibandyn P14 (2008) maajoukkuetieleirille. Kolme päiväinen leiri järjestettiin 19.-21.9.2021 Eerikkilän urheiluopistolla. Valtteri Ahonen, Anton Kirvesmäki, Hannes Kosunen ja Atte Vilenius kuuluivat Keski-Suomen ja Pohjanmaan yhteisjoukkueen 18 pelaajan ryhmään. Kolme muuta leirillä mukana ollutta maajoukkuetiejoukkuetta olivat Kaakkois-Suomi, Satakunta ja Savo-Karjala.


Leiripäivinä oli kattava ohjelma, joka koostui fyysisistä testeistä, nopeusominaisuuksien testauksesta, pallon käsittelystä, videopalavereista, lajiharjoituksista ja kolmesta pelistä. Tärkeänä osana leiriä oli myös terveellinen ravinto ja riittävä lepo.


Leiri osoitti, että jatkossa pitää harjoitella entistä enemmän ja paremmin jotta kehityksessä pysyy mukana. Pelaajien pelillinen ja fyysinen taso on todella kova. Ilman omatoimista harjoittelua kehityksen kelkassa ei pysy mukana.


Duon pelaajat palasivat leiriltä hymyssä suin. Leirillä oli ollut mukavaa, pelikaverit hyviä ja valmentajat hoitivat homman ammattimaisesti. Leiri oli kova kolmen päivän setti, joka vei ns. kaikki mehut.

Poikien kommenteissa tapahtuma oli tosi positiivinen kokemus, jonne halutaan myös jatkossa osallistua.74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page