top of page

Duon P15 salibandyjuniorit kivikovaan aluesarjaan


Tulevana viikonloppuna Duo Jämsän P15 (07-08 syntyneet) salibandyjuniorit aloittavat Salibandyliiton kilpa-aluesarjan Sisä-Suomen lohkon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Duo Jämsän junioritoiminnan tuloksena syntynyt joukkue osallistuu alueelliseen sarjaan.Joukkueet aluesarjaan tulevat pääasiassa Tampereen seudulta, jossa myös ensimmäinen turnaus tulevana lauantaina pelataan. Duo Jämsä saa vastaansa SC Classicin ja Lempäälä Sportin joukkueet.


Tähän mennessä Duon P15 joukkue on pelannut Keski-Suomen alueella pelattavaa Intersport liigaa, joka tasoltaan on hieman alempi verrattuna aluesarjoihin. Joukkue jatkaa myös Intersport liigassa pelaamista tulevalla kaudella.


“Aluesarjassa pelit ovat selkeästi kovatasoisempia. Nopeus, tekniikka ja juoksuvoima ovat ratkaisevassa asemassa. Ensimmäisten pelien tavoitteena onkin tottua nopeatempoiseen peliin ja tiedostaa osa-alueet joiden harjoitteluun pitää panostaa” - taustoittaa joukkueenjohtaja Ari Vilenius.
Duo Jämsä tekee yhteistyötä Jyväskyläläisen Happeen kanssa aluesarjassa. Duon joukkue muodostuu omien pelaajien lisäksi muutamasta Happeen pelaajasta, jotka täydentävät joukkuetta tulevissa koitoksissa.


“Haluamme tehdä yhteistyötä Jyväskylän seurojen kanssa niin pelaajavaihdon, kuin valmennuksenkin kanssa. On kaikkien etu, että pystymme tarjoamaan junioreille pelaajapolkuja aina liigatasolle asti. Yhteistyö ei ole keneltä


kään pois” - Ari Vilenius toteaa.


Ensimmäinen aluesarjaturnaus pelataan lauantaina 2.10. Raholan Liikuntakeskuksessa Tampereella. Ensimmäinen ottelu Duo Jämsä - SC Classic alkaa klo 11.00 ja toinen ottelu Duo Jämsä - Lempäälä Sport Green klo 13.00.


Sisä-Suomen P15 kilpasarjan joukkueet:

Duo Jämsä

Nokian KrP

O2-JyväskyläPirkkalan Pirkat PirkatWeikot Valkeakoski

Classic Tampere

SPORT Lempäälä

Steelers HämeenlinnaMolempia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Duo Jämsä Salibandyn Youtube -kanavalta. www.duosalibandy.net


Linkki: Duo - Classic https://youtu.be/a7YU-sVYzU8


Linkki - Duo - Lempäälä Sport https://youtu.be/08o_8kn1avc
22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page