top of page

Duo Jämsä jatkaa digitalisaation polulla - Investoi DigiDuo2 hankkeeseen

Vuonna 2019 Duo Jämsä päätti lähteä systemaattisesti kehittämään seuran toimintaa panostamalla voimallisesti digitaalisten työvälineiden ja kanavien käyttöönottoon.


Kehitystyön ohjaamiseen seura perusti DigiDuo -hankkeen. Hankkeen myötä seura otti käyttöön MyClub - toiminnanohjausjärjestelmän, perusti seuran nopeasti kasvaneelle salibandy toiminnalle omat nettisivut (www.duosalibandy.net), sekä investoi seuran youtube -kanavalle tehtäviin livelähetyksiin tarvittavaan striimaus ja kuvauskalustoon.


Investoinnin tuloksena seuran Youtube -kanavalla on jo lähes 40 000 katselukertaa ja yli 250 tilaajaa. Instagram -kanavalla tilaajia on niin ikään n. 260.


Digiduo -hankkeeseen saatiin EU-rahoitusta Leader Vesuri -ryhmän kautta


Digiduo2 -hanke jatkaa seuran digikyvykkyyksien kehittämistä


Seuran toiminnan kasvaessa ja hyvien digikokemusten siivittämänä seura on päättänyt perustaa jatkohankkeen, joka kantaa nimeä DigiDuo 2. Hankkeessa panostetaan entistä parempaan katsojakokemukseen livestriimauksissa ja tuodaan valmennukselle digitaalisia työkaluja erityisesti videovalmennuksen alueella. Investointi sisältää livestriimausjärjestelmän ja kameralaitteiston.


Myös DigiDuo 2 -hankkeeseen on saatu rahoitusta Leader Vesuri -ryhmän Ideasta Iloa -teemahankkeesta.15 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page