top of page

UJEP Cup 2024

24. toukok. 2024

Duo U17 Tsekin turnauksessa

Duo U17 - UJEP CUP 2024

Duo U17 - Katseet kohti Tsekin turnausta

Kauan odotettu Tsekin turnausmatka on enää muutaman päivän päässä. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Duo U17 joukkue saa kunnian pelata seurahistorian ensimmäiset kansainväliset salibandyottelut. Joukkue on valmistautunut turnaukseen pelaamalla kaksi harjoituspeliä Kikka-74 miesten joukkuetta ja Happeen P17 Tryout -joukkuetta vastaan. Harjoituspeleissä joukkueen peli-ilme on ollut hyvä ja pelaajat odottavat hyvällä fiiliksellä matkaa. 


Itse turnaus pelataan Usti Nad Labemin kaupungissa, jossa on noin 100 000 asukasta eli kaupunki on hieman pienempi, kuin Jyväskylä. Usti Nad Labem sijaitsee noin 100 km päässä Prahasta lähellä Saksan rajaa. 


Paikallinen salibandyseura on nimeltää Florbal Usti. Miesten edustusjoukkue pelaa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. U17 ikäluokka on raivannut itsensä Tsekin mestaruusturnaukseen, joten Duolla todennäköisesti on huima mahdollisuus saada kovatasoisia pelejä.


Duon joukkue  lähtee matkaan torstaina 25.4. Perjantaina joukkueella on ohjelmassa tutustuminen pelipaikkaan ja viimeistelyharjoitukset. Lisäksi käymme tutustumassa itse kaupunkiin. Varsinainen turnaus pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Turnaukseen on tulossa 6-8 joukkuetta (varmistuu lähempänä), joista ainakin yksi on Saksasta. Pelipaikkana on paikallisen yliopiston liikuntahalli.


Ottelut tullaan striimaamaan Duon Youtube - kanavalla. Tiedotamme otteluiden alkamisajat Duon some -kanavissa, kun saamme ne vahvistettua. Lisäksi on ohjelmassa rankkarikisoja, sekä tekniikkakisoja. 


Tulemme kertomaan joukkueen kuulumisia Duon some-kanavissa, joten ota Facebook ja Instagram aktiiviseen seurantaan

bottom of page