top of page

Talent Cup 2024 P13

28. toukok. 2024

P13 joukkue turnauksessa

4.-5.5.2024 Talent Cup

Duo P13 osallistui 4.-5.5. Jyväskylässä kauden 2023-24 päättävään Talent Cup turnaukseen. Joukkue oli turnauksessa matkassa hyvällä sekoituksella Duon eri ikäluokkien ja harjoitusryhmien pelaajia. Viikonlopun turnauspeleihin P13 Haastaja sarjassa joukkue nosti tavoitteiksi periksiantamattoman kamppailupelaamisen sekä huolellisuuden pelaajakohtaisesti omassa pallollisessa suorittamisessa. Näitä asioita näkyi viikonlopun kaikissa neljässä pelissä.

Turnaussaldona 2 voittoa ja 2 tappiota. Lopullinen turnaussijoitus 5. Tappiopeleissäkin suorittaminen oli hyvällä tasolla ja Duo laittoi tiukoille myös turnauksen voittaneen VarTan Varkaudesta. Ilman maalivahtia tasoituksen hakeminen kostautui ja VarTa laittoi pallon tyhjään verkkoon voittaen lopulta 3-5. Myös toisessa tappiopelissä Oulun salibandyn suurseuralle Merikoski SBT:lle Duo pelasi hyvin ja taisteli hyvällä ilmeellä ja MV. Emma Rautiainen torjui hienosti. Loppulukemat merkittiin Merikoskelle 2-4. Duolle lisäksi voittoisat ottelut SBS Maskua vastaan 2-1 ja Muuramen Yritystä vastaan samoin lukemin 2-1.

Turnaus todisti jälleen sen, että vain arkinen työ palkitsee. Ahkera pitkän kauden harjoittelu vie pelaajia aina eteenpäin. Joukkueessa pelanneet eri-ikäiset pelaajat, sekä tytöt että pojat hyvällä matkalla lajin parissa. Kausi nyt päätöksessä ja kohti päättäjäisjuhlallisuuksia. Kiitos kaikille kannustusjoukoille ja kauden pelejä seuranneille.

Palkitut pelaajat Viljami Lahti, Emma Rautiainen, Roope Yli-Luukko.

bottom of page